AGRO SERVIS CZ, spol. s r.o.

je firma s dlouholetou tradicí a s širokým spektrem zaměření.  Svoji činnost zahájila provozováním nákladní dopravy a servisem nákladních vozů a zemědělské techniky. Postupně byly aktivity rozšířeny o opravy a revize tlakových nádob, prodej plynů a dále zahradnictví. K servisu nákladních vozidel včetně návěsů a přívěsů se přiřadil servis osobních vozidel a pneuservis. Následovalo otevření prodejny stavebnin, která právě prošla rozsáhlou rekonstrukcí a její součástí se stala i specializovaná prodejna značkového ručního elektrického nářadí.

NÁKLADNÍ DOPRAVA

nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravu, distribuujeme flotilou 22 vozidel VOLVO – tahače + valníky. Jsme držiteli certifikátu ČSN EN ISO 9001:2009.

Více

AUTOSERVIS nákladních automobilů

opravy nákladních automobilů, přípojných vozidel a náprav.

Více

AUTOSERVIS osobních automobilů

provádíme kompletní servis všech typů a značek. Drobné opravy, rychloservis a pneuservis obvykle na počkání, v sezóně doporučujeme objednání.

Více

PNEUSERVIS

odborná výměna pneumatik (plášťů, disků, duší, ventilů), včetně huštění, vyvážení a ekologické likvidace starých plášťů. Možnost sezónního uskladnění letních / zimních pneumatik.

Více

STAVEBNINY

nová prodejna nabízí široký sortiment veškerých stavebních materiálů a příslušenství. Prodej oken, půjčovna lešení, kontejnerová doprava, tónovací centrum atd. Otevřeno i v sobotu!

Více

RUČNÍ ELEKTRO NÁŘADÍ

specializovaná prodejna kvalitního značkového ručního nářadí pro kutily i profesionály. Nabízíme nářadí značek Makita, Milwaukee, RYOBI a AEG.

Více

PRODEJ PLYNŮ

prodej technických a medicinálních plynů na naší pobočce: Slaměníkova 23, Brno.

Více

OPRAVY A REVIZE TLAKOVÝCH NÁDOB

revize lahví, výměna ventilů, nátěr lahví, vnitřní čištění. Jsme držiteli certifikátu ČSN EN ISO 9001:2009.

Více

TRYSKÁNÍ KOVOVÝCH SOUČÁSTÍ

do rozměru 2000 x 1000 mm a váhy 500 kg , min. tl. součástky 1,5 mm.

Více

KARAVANY / PŘÍVĚSY servis a parkování

možnost celoročního parkování obytných vozů a karavanů v hlídaném areálu firmy, kompletní servis a údržba na začátku i na konci sezóny.

Více

ČSN EN ISO

Jsme spolehlivým dodavatelem služeb v oblasti Autoopravárenství pro nákladní a osobní automobily, Revize a opravy tlakových nádob s vlastní zkušebnou, Distribuce a prodej technických a medicinálních plynů. Kvalitu poskytovaných služeb zajišťujeme v systému managementu kvality QMS dle ČSN EN ISO 9001. Prevenci znečištění životního prostředí zajišťujeme v systému environmentálního managementu EMS dle ČSN EN ISO 14001. Podnikáme v prostorách se snižován energetické náročnosti, pomocí zateplení budov, v systému EnMS dle ČSN EN ISO 50001.

Více
 
 

Sledujte nás na Facebooku


Sorry, an error occurs from Facebook API: API access disrupted. Go to the App Dashboard and complete Data Use Checkup.